vrijdag, juni 14, 2024

Langdurige afsluiting toerit Nijverheidstraat naar Algerabrug

- Advertisement -

De gemeente Capelle aan den IJssel sluit vanaf 14 april de toerit vanaf de Nijverheidstraat naar de Algerabrug voor het verkeer. De afsluiting heeft te maken met de werkzaamheden aan de Grote Kruising in Krimpen aan den IJssel. Vanaf 14 april tot en met juni 2022 ruim anderhalf jaar wordt de volledige Grote Kruising grondig vernieuwd. De afsluiting is nodig om een goede doorstroming van- en naar Krimpen aan den IJssel te garanderen.

De gemeente Krimpen aan den IJssel voert als sinds 2018 grootschalige werkzaamheden uit aan de Grote Kruising. Vooral de fundering van de weg is hard aan vervanging toe, deze wordt volledig vervangen. Verkeer van- en naar Krimpen aan den IJssel krijgt te maken met forse vertragingen en omleidingen. Het verkeer wat bijvoorbeeld vanuit Krimpen naar het industriegebied wilt rijden moet nu om gaan rijden via de rotonde op het Capelseplein. Om deze reden wordt het stoplicht bij de Algerabrug uitgeschakeld.

De wisselstrook blijft wel zijn functie behouden.

Meer informatie vindt u terug op https://www.degrotekruising.nl

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen