Gemeente vraagt bewoners mee te denken over de toekomst van ouderenzorg

Capelle aan den IJssel – De gemeenteraad van Capelle vraagt inwoners om mee te denken over de toekomst van goede ouderenzorg. De gemeente heeft daarvoor digitale gesprekken georganiseerd waar mensen zich voor kunnen opgeven.

De gesprekken zijn een initiatief van zes verpleging-, verzorging- en thuiszorgorganisaties in de regio Capelle en Krimpen a/d IJssel. Zij hebben de handen ineen geslagen om samen te werken aan een betere toekomst van de ouderenzorg.

De zorgorganisaties benadrukken daarbij het belang van de meningen van inwoners. Samen met de gemeente zijn daarom digitale gesprekken georganiseerd, waarbij geïnteresseerden een bijdrage kunnen geven in dit proces. De digitale gesprekken zijn in groepen van ongeveer 8 personen en duren maximaal 1,5 uur. Er is een gespreksleider die alles in goede banen leidt.

Geïnteresseerd? Aanmelden voor de gesprekken kan via Linda Burger via l.burger@capelleaandenijssel.nl.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag