zondag, mei 19, 2024

Gemeente vraagt bewoners mee te denken over de toekomst van ouderenzorg

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – De gemeenteraad van Capelle vraagt inwoners om mee te denken over de toekomst van goede ouderenzorg. De gemeente heeft daarvoor digitale gesprekken georganiseerd waar mensen zich voor kunnen opgeven.

De gesprekken zijn een initiatief van zes verpleging-, verzorging- en thuiszorgorganisaties in de regio Capelle en Krimpen a/d IJssel. Zij hebben de handen ineen geslagen om samen te werken aan een betere toekomst van de ouderenzorg.

De zorgorganisaties benadrukken daarbij het belang van de meningen van inwoners. Samen met de gemeente zijn daarom digitale gesprekken georganiseerd, waarbij geïnteresseerden een bijdrage kunnen geven in dit proces. De digitale gesprekken zijn in groepen van ongeveer 8 personen en duren maximaal 1,5 uur. Er is een gespreksleider die alles in goede banen leidt.

Geïnteresseerd? Aanmelden voor de gesprekken kan via Linda Burger via l.burger@capelleaandenijssel.nl.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen