Avondklok een uurtje later gestart, nu vanaf 22.00 uur verplicht thuis

Woensdagavond 31 maart is voor het eerste de nieuwe tijd van de avondklok ingegaan. De avondklok gaat nu in vanaf 22.00 uur en duurt tot 04.30 uur, de avondklok is verlaat omdat het langer licht is buiten. Hierdoor wordt het voor onder andere de politie makkelijker om de avondklok te handhaven. Wanneer het “donker” is ben je thuis als je geen goede reden hebt om op straat aanwezig te zijn.

De avondklok en overige coronamaatregelen duren nog in ieder geval tot en met 20 april. Een week voorafgaand wordt gekeken of er versoepelingen kunnen plaatsvinden. Mocht je toch de straat op moeten dan moet je een werkgeversverklaring bij je dragen en een eigen verklaring avondklok. Ben je niet voor werk op pad dan is een eigen verklaring voldoende. Je moet dan wel aan kunnen tonen dat je echt met een geldige reden op pad bent gegaan.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag