6.6 C
Capelle aan den IJssel

Vandaag geen sirenetest vanwege Pasen

- Advertisement -

De veiligheidsregio test vandaag niet de sirenes, het waarschuwing alarm systeem wat normaal gesproken iedere eerste maandag van de maand wordt getest gaat vandaag niet af in verband met Pasen. Uiteraard het systeem wel af als er sprake is van een grootschalige calamiteit.

De eerste maandag in Maart ging de sirene niet af in Capelle – Schollevaar. Toen was er sprake van een storing, de veiligheidsregio heeft hier inmiddels onderzoek naar gedaan. Het NL-alert wat op den duur de sirenes moet vervangen wordt ook niet uitgezonden vandaag.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen