Wederom ongeluk op rotonde Burgemeester van Dijklaan

Een meisje is woensdagavond 28 april op haar scooter aangereden door een automobilist, ze raakte daarbij lichtgewond. Het ongeluk vond plaats op de rotonde van de Burgemeester van Dijklaan. Een vrouw die het ongeval voorbijreed heeft in afwachting van de ambulance eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel heeft het meisje ter plekke onderzocht.

Het is niet de eerste keer dat op de rotonde een fietser of een scooterrijder wordt geschept. Gelukkig gaat het vrijwel altijd met een lage snelheid. Op de rotonde hebben fietsers en scooterrijders voorrang op het autoverkeer. Vooral in de avonduren is het raak, dat komt vermoedelijk doordat het fietspad op bepaalde plekken toch een stuk donkerder is.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag