woensdag, mei 29, 2024

Wederom ongeluk op rotonde Burgemeester van Dijklaan

- Advertisement -

Een meisje is woensdagavond 28 april op haar scooter aangereden door een automobilist, ze raakte daarbij lichtgewond. Het ongeluk vond plaats op de rotonde van de Burgemeester van Dijklaan. Een vrouw die het ongeval voorbijreed heeft in afwachting van de ambulance eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel heeft het meisje ter plekke onderzocht.

Het is niet de eerste keer dat op de rotonde een fietser of een scooterrijder wordt geschept. Gelukkig gaat het vrijwel altijd met een lage snelheid. Op de rotonde hebben fietsers en scooterrijders voorrang op het autoverkeer. Vooral in de avonduren is het raak, dat komt vermoedelijk doordat het fietspad op bepaalde plekken toch een stuk donkerder is.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen