donderdag, juni 13, 2024

15-jarige Capellenaar aangehouden na steekpartij Nesselande

- Advertisement -

Donderdagavond werd in de Rotterdamse wijk Nesselande een 16-jarige Rotterdammer in zijn been gestoken. De politie heeft twee tieners, waaronder een 15-jarige jongen uit Capelle, aangehouden.

Rond half zeven trof de politie het slachtoffer aan op de Cypruslaan. De agenten legden een tourniquet aan om het bloeden te stelpen. De jongen is later per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Binnen een kwartier na de melding werden twee verdachten, een 15-jarige jongen uit Capelle en een 14-jarige jongen uit Rotterdam, aangehouden op metrostation Nesselande. Beide personen zaten gisteravond nog vast voor verhoor.

Tips melden

De politie zegt het incident nader te onderzoeken en komt graag in contact met getuigen of mensen die andere informatie hebben. Ook camerabeelden van uit de omgeving zijn zeer welkom, zo laat de politie weten. Contact opnemen kan door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar team opsporing van district Oost. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen