Politie zoekt getuigen van beroving met vuurwapen in Schollebos

Vanavond (dinsdag 6 juli) is een man beroofd in het Schollebos. De dader zou een vuurwapen hebben gebruikt om mee te dreigen. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Volgens de politie vond het voorval plaats rond 19.00 uur. De dader, een jongeman van zo’n negentien of twintig jaar oud, droeg een zwarte jas, zwarte pet en blauwe skinny jeans. Ook zou hij een donkerblauwe scooter bij zich hebben.

De jongeman zou het slachtoffer onder bedreiging van een vuurwapen van diens persoonlijke eigendommen hebben beroofd.

Tips melden

De politie hoopt dat mensen iets hebben meegekregen van het incident of iemand in of rondom het Schollebos hebben gezien die aan het signalement voldoet. Informatie die bruikbaar kan zijn voor het politieonderzoek kan doorgegeven worden aan de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag