zondag, mei 19, 2024

Politie zoekt getuigen van beroving met vuurwapen in Schollebos

- Advertisement -

Vanavond (dinsdag 6 juli) is een man beroofd in het Schollebos. De dader zou een vuurwapen hebben gebruikt om mee te dreigen. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Volgens de politie vond het voorval plaats rond 19.00 uur. De dader, een jongeman van zo’n negentien of twintig jaar oud, droeg een zwarte jas, zwarte pet en blauwe skinny jeans. Ook zou hij een donkerblauwe scooter bij zich hebben.

De jongeman zou het slachtoffer onder bedreiging van een vuurwapen van diens persoonlijke eigendommen hebben beroofd.

Tips melden

De politie hoopt dat mensen iets hebben meegekregen van het incident of iemand in of rondom het Schollebos hebben gezien die aan het signalement voldoet. Informatie die bruikbaar kan zijn voor het politieonderzoek kan doorgegeven worden aan de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen