21.3 C
Capelle aan den IJssel

Brandweer oefent in flats Hovenbuurt

- Advertisement -

Een omstander zag dinsdagavond rook uit de flat komen en belde het alarmnummer, maar al snel bleek het te gaan om een oefening van de brandweer die gaande was. Binnenkort zullen er nog meer oefeningen plaatsvinden.

De brandweer heeft dinsdagavond langdurig geoefend in de flats van de Sperwerhof. De flats worden binnenkort gesloopt en het is voor de vrijwilligers in Capelle aan den IJssel de ultieme kans om realistisch te kunnen oefenen. Er werd een technische hulpverlening geoefend en daarna een woningbrand.

Fotografie: Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen