zondag, april 21, 2024

Debatavond over toekomst ouderenzorg in Capelle en Krimpen

- Advertisement -

Op 22 september organiseren zes ouderenzorgorganisaties in samenwerking met Themater een thema-avond over de toekomst van de ouderenzorg in de regio Capelle en Krimpen aan den IJssel.

We worden met elkaar gemiddeld steeds ouder. En ondanks dat sommigen er liever niet aan denken, op den duur zullen we allemaal tot de groep ‘ouderen’ behoren. De vraag is hoe we dat willen en wat daarvoor nodig is.

Gezamenlijke regiovisie

Ouderenzorgorganisaties De Zellingen, De Vijverhof, Aafje, Cedrah, Humanitas en Lelie zorggroep hebben vorig jaar een gezamenlijke regiovisie voor de ouderenzorg vastgesteld. Om voldoende voorbereid te zijn op de ouderenzorg van morgen, dan willen zij vandaag al beginnen.

De zes zorgorganisaties gingen de afgelopen maanden al in gesprek met Capelle- en Krimpenaren over wat zij willen op het gebied van de ouderenzorg en in hoeverre jongeren en ouderen met dit thema bezig zijn.

Thema-avond

Op 22 september wordt op de thema-avond ‘Morgen gebeurt het’ een drietal thema’s onderzocht: wonen en ouderenzorg; sociale verbanden en netwerken; en technologie. De resultaten worden gebruikt door de zorgorganisaties om zich tijdig voor te bereiden op de toekomstige generatie ouderen.

Wilt u meer weten over de thema-avond? Lees dan verder op de website www.praatvandaagovermorgen.nl en bekijk onderstaande video.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen