zondag, mei 19, 2024

150 kinderen gaan spijkers met koppen slaan tijdens Huttendorp in Schollevaar

- Advertisement -

Maandag 23 augustus gaat het Huttendorp in Schollevaar aan de Klarinet weer van start. Het was even duimen draaien of de vergunningen wel zouden worden afgegeven, maar nu staat niets meer in de weg en kunnen de honderdvijftig kinderen die zich vooraf hebben aangemeld een fantastische week tegemoet zien.

Tijdens het bouwen van een hut kunnen de kinderen tal van andere activiteiten doen. Sabrina, één van de organisatoren van de speelweek, vertelt tegen onze redactie: “We bouwen niet alleen hutten, maar organiseren ook allerlei andere activiteiten tussendoor, zoals de zipline, knutselactiviteiten, springkussen, stormbaan, een disco- en een filmavond, en speurtochten” Kortom een leuke week!

Het maximaal aantal deelnemers van honderdvijftig is inmiddels bereikt en de inschrijving hiervoor is dan ook gesloten. Vanwege de nog steeds geldende Corona-maatregelen worden er ook dit jaar geen bezoekers op het veld toegelaten.

Vrijwilligers gezocht

Het Huttendorp kan nog wel enkele vrijwilligers gebruiken. Vind jij het leuk om spijkers met koppen te slaan of een leuke spelactiviteit te begeleiden? Neem dan contact op met de organisatie via de website www.huttendorpschollevaar.nl.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen