vrijdag, april 26, 2024

V.v. Capelle bereikt hoofdtoernooi KNVB-beker na overwinning op HHC Hardenberg

Dinsdagavond heeft voetbalvereniging Capelle zich geplaatst voor het hoofdtoernooi voor de KNVB-beker na een 0-2 overwinning op HHC Hardenberg.

Gisteren speelde v.v. Capelle de tweede kwalificatieronde in een uitwedstrijd tegen tweede divisieclub HHC Hardenberg. Wat volgde was een spannende wedstrijd met een uiteindelijke zege voor Capelle.

Toeschouwers kregen een voortreffelijk potje voetbal voorgeschoteld met veel kansen over en weer. Bij het ingaan van de verlenging was het echter nog altijd 0-0. In een vrije trap in 95e minuut doorbrak Slabbekoorn het gelijkspel en maakte 0-1.

Met nog een vrij lange verlenging te gaan, was de winst nog niet zeker. De overwinning werd verzegeld toen Van der Sande in de 113e minuut de 0-2 maakte.

Met deze 0-2 overwinning heeft v.v. Capelle zich dan ook geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.