donderdag, juni 13, 2024

Kinderburgemeester en burgemeester ontsteken op Stadsplein lichtjes van kerstboom

- Advertisement -

Vanavond ontstaken kinderburgemeester Melodie Dronkers en burgemeester Peter Oskam samen de verlichting van de achttien meter hoge kerstboom op het Stadsplein.

Het ontsteken van de lichtjes vond helaas plaats zonder publiek en zonder de gebruikelijk festiviteiten. Burgemeester Oskam hoopt dat dat volgend jaar weer anders is: “Laten we hopen dat volgend jaar de corona-pandemie voorbij is en we dit soort mooie momenten wel met elkaar kunnen vieren. De burgemeester wenste iedere Capellenaar ondanks de beperkende maatregelen die nog steeds gelden fijne en gezonde feestdagen.”

Ook Melodie Dronkers, sinds begin november kinderburgemeester van Capelle aan den IJssel wenste iedereen fijne feestdagen. De kinderburgemeester sprak de wens uit dat de regels versoepeld worden zodat iedereen de feestdagen kan vieren samen met familie en vrienden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen