donderdag, juni 13, 2024

Oude boerderij ‘s-Gravenweg wordt woonzorgboerderij

- Advertisement -

Als alles meezit, ziet het Rijksmonument op de ‘s-Gravenweg 325 er over twee jaar weer piekfijn uit. De ontwikkelaar is inmiddels begonnen met het verwijderen van het overtallige groen om het pand en de bijgebouwen op te knappen. In de oude boerderij die gebouwd is in het begin van de 19e eeuw moeten 18 zorgeenheden komen.

Het pand staat al jaren leeg en was stevig in verval geraakt. Een oude wagenschuur was zo erg aangetast dat deze inmiddels is verdwenen. De projectontwikkelaar is Hermon Erfgoed, zij gaan het pand weer in oude glorie herstellen. Er worden daarnaast op het terrein een aantal bijgebouwen gebouwd.

De zorgeenheden worden onderverdeeld in verschillende gebouwen. In totaal moeten er 18 zorgeenheden in de woonzorgboerderij komen. Tussen de gebouwen komt een transparante tussenlid om medewerkers en bewoners de verschillende panden comfortabel kunnen bereiken.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen