zondag, mei 19, 2024

Man gewond na brandje in matras in kraakpand Barbizonlaan

- Advertisement -

Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat het matras waarop hij lag te slapen in brand was gevlogen. Het incident gebeurde in een gekraakt kantoorpand aan de Barbizonlaan.

De man kon gelukkig het vuur snel doven, maar liep wel lichte brandwonden op. Omdat niet bekend was hoe zwaar de man gewond was geraakt, werd ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. De man is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

In eerste instantie werd uitgegaan van een ongeluk, maar nu blijkt dat er mogelijk brandstichting is geweest. De dader zou na het incident zijn gevlucht. De politie laat weten dat er nu een onderzoek is gestart onder leiding van het Openbaar Ministerie.


Rectificatie: Eerder hadden we bericht dat een vrouw gewond is geraakt. Dit bleek niet te kloppen. 
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen