woensdag, mei 29, 2024

Nieuwe beplanting in bloembakken bij winkelstrip de Luifel in Capelle-Schenkel

- Advertisement -

Winkelstrip De Luifel aan de Bermweg in Schenkel is afgelopen week opgefleurd met bloemen en planten in de bakken. Hiermee krijgt het winkelgebied een nieuwe impuls en wordt het belang van lokale winkels onder de aandacht gebracht. Wethouder Harriët Westerdijk kwam samen met Ruud de Groot, die de winkeliers vertegenwoordigde, het resultaat bekijken.

Wethouder Economie Harriët Westerdijk: “We hopen dat het fleurige groen bijdraagt aan een fijnere sfeerbeleving van bezoekers. We hebben in Capelle een gevarieerd winkelaanbod waar we trots op mogen zijn. Dat willen we graag behouden. Daarom is het belangrijk dat we onze inkopen doen bij de Capelse ondernemers. Dus: wees loyaal, koop lokaal!”

De winkeliers van De Luifel zullen de nieuwe beplanting zelf gaan onderhouden. Het winkelgebied wordt in 2023 heringericht om het extra aantrekkelijk te maken.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen