zondag, mei 19, 2024

Kantoorpand Warenarburg ultieme plek voor ZZP-ers en flexwerkers

- Advertisement -

ZZP-ers die op zoek zijn naar een goed bereikbare werkplek in Capelle aan den IJssel kunnen vanaf heden terecht in het kantoorpand aan de Warenarburg in Capelle aan den IJssel. 

R.L Smaal Vastgoed B.V heeft het kantoorpand in zijn bestand opgenomen en bied kleine of grote kantoorruimtes aan ZZP-ers en overige ondernemers, ook worden er flexwerkplekken ingericht. Het pand is zo ingericht dat je er gelijk in kan trekken, de vorige eigenaar had al verschillende kantoorruimte ingericht die variëren van 20m2 tot 400m2.

Ramon Smaal van Smaal Vastgoed wil huurders een aantrekkelijk tarief bieden, onder andere om ze een steuntje in de rug te geven na een zware tijd door het coronavirus. Zo krijgen ook jonge of startende ondernemers de kans om zonder al te veel kosten hun droom op een eigen werkplek waar te maken.

Het pand is voorzien van meerdere gezamenlijke ruimtes en keukens. Op elke verdieping zijn meerdere toiletblokken aanwezig. Bij de ingang is een receptie, waar bezoekers zich kunnen melden. Ook zijn er eigen parkeervakken beschikbaar, en liggen de trein en de bus op loopafstand.

Wil je meer weten? Neem contact op met R.L Smaal Vastgoed B.V via 010-2887799.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen