zondag, mei 19, 2024

Politiehelikopter boven Schollevaar in verband met mogelijke inbraak aan Cypresbaan

- Advertisement -

Momenteel is de Augusta (de grote donkerblauwe helikopter) van de Politie actief boven de wijk Schollevaar. Volgens een politiewoordvoerder wordt er gezocht naar mogelijke inbrekers.

Rond half acht vanavond ging bij een bedrijfspand aan de Cypresbaan een inbraakalarm af. Op camerabeelden werd gezien hoe twee personen met doeken voor hun gezicht in het pand liepen.

Het gaat om een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere bedrijven in gevestigd zijn. Normaliter sluit het pand rond zes uur. Naast de opmerkelijke gezichtsbedekking was het dus al ongewoon dat er personen in het pand liepen.

Zoektocht naar verdachten

Meerdere politie-eenheden, waaronder dus ook de politiehelikopter, gingen naar het gebouw en sloten de omgeving af. Er wordt momenteel geprobeerd het tweetal nog op te sporen. In de omgeving wordt gezocht naar de verdachten en het pand wordt eveneens doorzocht door onder andere agenten met speurhonden.

Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden. Het is niet bekend of er daadwerkelijk iets is ontvreemd uit het gebouw.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen