zondag, mei 19, 2024

Bekijk vandaag twee woningen tijdens open huis in Capelle

- Advertisement -

Ben je op zoek naar een woning in Capelle aan den IJssel, maar vind je de drempel om een bezichtiging aan te vragen nog iets te groot? Maak dan gebruik van de open huis-dagen. Op een mooie dag als vandaag kun je bij twee huizen een kijkje nemen.

Landelijk is er altijd één keer per jaar een open huis-dag die door de NVM wordt georganiseerd. Maar makelaars kunnen er zelf ook voor kiezen om hun aanbod in de etalage te zetten. Dit weekend doet Kok Makelaars dat.

Je kunt vandaag op zaterdag 16 april tussen 11.00 en 15.00 terecht in een woning aan de Floris Burgwal (Schollevaar) en een appartement in de Boomberg (Oostgaarde). Tijdens het open huis zitten er geen verplichtingen aan je bezoek.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen