maandag, februari 26, 2024

Lentespeurtocht in het Schollebos

- Advertisement -

Kinderen kunnen de hele meivakantie (en de rest van de maand mei) speuren in het Schollebos. Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er twee speurroutes uitgestippeld.

Er zijn twee routes: De Bezige Bijtjes (voor kinderen tot 6 jaar) en De Speurneuzen (voor kinderen vanaf 6 jaar). Beide routes zijn goed begaanbaar voor kinderwagens en rolstoelen (met uitzondering van de bijenstal en Ravottia).

Voor wie de speurtocht heeft afgerond, kan het wensbonnetje van het instructie- en antwoordenblad inleveren bij het pannenkoekenhuis. Er ligt dan een certificaat en verrassing klaar.

Prijs voor meest originele foto

Ook is er een leuke prijs te winnen voor de meest originele foto bij de totempaal in de speeltuin Ravottia. Foto’s deel je op sociale media met #speurtochtschollebos of stuur een email naar schollebos@capelleaandenijssel.nl

Speurtochtenboekje

Vanaf 23 april tot eind mei kan je iedere dag vanaf tien uur ’s ochtends het speurtochtenboekje ophalen bij het Pannenkoek- Petit Restaurant in het Schollebos. Op maandagen is het pannenkoekenhuis gesloten. Op die dag zijn de boekjes beschikbaar in de speurtochtenpostbus tegenover het pannenkoekenhuis of af te halen bij de Volkstuinvereniging Nut en Genoegen.

De speurtochtboekjes zijn ook op te halen bij het gemeentehuis en de gemeentewerf. Ook is het speurtochtenboekje, instrucites- en antwoordenblad te downloaden via de projectenpagina van het Schollebos.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen