vrijdag, juni 14, 2024

Traumahelikopter geland in Schenkel en Schollevaar

- Advertisement -

De traumahelikopter is vandaag tot twee keer toe geland in Capelle aan den IJssel. Aan het begin van de avond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie in Schollevaar.

De traumahelikopter die was opgeroepen kwam vanuit Amsterdam, de piloot zocht een geschikte landingsplek en besloot te landen op het grote voetbalveld bij de school de Contrabas. Na een klein uur vertrok de helikopter naar Rotterdam The Hague Airport om te tanken.

Rond kwart voor acht was de assistentie van de traumahelikopter weer nodig, dit keer landde de traumahelikopter op de ‘s-Gravenweg nabij de Schenkelsedreef. De inzet van het Mobiel Medisch Team bleek niet noodzakelijk, waarop de traumahelikopter snel weer vertrok.

Foto: Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen