zaterdag, mei 25, 2024

Ravage na éénzijdig ongeval Operalaan

- Advertisement -

Een automobilist heeft afgelopen nacht een ravage aangericht op de Operalaan in Capelle – Schollevaar. De bestuurder raakte in een bocht een stoeprand en hierdoor de macht over het stuur kwijt. Met een harde klap werd een lantaarnpaal compleet uit de grond gereden en kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

De auto waarschuwde zelf via het E-call systeem de hulpdiensten. Ambulancepersoneel verzocht de brandweer ter plaatse te komen omdat het om een elektrisch voertuig ging. Deze moet eerst spanningsvrij worden gemaakt voordat de patiënt uit de auto kan worden gehaald.

De bestuurder is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet geen verder onderzoek, omdat er geen andere partijen bij betrokken zijn.

Een bergingsbedrijf heeft het wrak opgehaald. De auto van nog geen half jaar auto kan als verloren worden beschouwd. De gemeente is kennis gesteld in verband met de verlichting die defect is geraakt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen