woensdag, mei 29, 2024

Auto gedumpt en in brand gestoken in Schollevaar

- Advertisement -

Op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar is rond middernacht een auto gedumpt en in brand gestoken. Bij aankomst van de brandweer stond de auto – een Mazda CX-5 – al volledig in de brand.

De brand werd gemeld door omwonenden vanaf de Lino. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Er was echter niet voldoende water waarop er een schuimblusvoertuig met extra water werd opgeroepen.

De politie heeft kentekenplaten in beslag genomen. De auto is afgezet voor later onderzoek. Mocht je iets hebben gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen