zondag, mei 19, 2024

Capellenaar aangehouden voor betrokkenheid geweldpleging in Etten-Leur

- Advertisement -

De politie heeft een 40-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 29-jarige man uit Bergen op Zoom opgepakt voor betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging in het centrum van Etten-Leur. De mannen werden maandagmorgen van hun bed gelicht door de politie.

De mannen zouden lid van een ‘outlaw’ motorclub en op 23 april een café hebben vernield en een persoon hebben mishandeld. De politie laat weten dat meer aanhoudingen niet worden uitgesloten.

In de nacht van 23 april kreeg de politie rond kwart over één een melding van een vechtpartij in het café in het winkel- en horecagebied rondom de Markt. De mannen droegen op dat moment kleding van een motorclub en pleegden tal van vernielingen. Het was toen niet duidelijk wie zich had misdragen waarop de politie een onderzoek startte.

In het onderzoek kwamen de verdachten naar voren. De verdachten zitten vast en worden strafrechtelijk vervolgd.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen