donderdag, mei 23, 2024

Eindzege lijkt ver weg, maar kansen nog niet geheel verkeken voor v.v. Capelle

- Advertisement -

Het is alom een spannend seizoen geweest voor het eerste team van v.v. Capelle, maar zal het genoeg zijn om de eindzege te behalen? Het belooft tot de laatste minuut spannend te blijven.

Na de overwinning afgelopen zaterdag op Achilles, staat het eerste team van v.v. Capelle op de derde plaats in de Hoofdklasse A zaterdag-competitie. Komende zaterdag spelen de teams de laatste wedstrijd van de competitie. V.v. Capelle speelt tegen DUNO en de winst is voor Capelle nog niet verkeken.

Alleen winnen niet genoeg

Wil v.v. Capelle de schaal mee naar huis nemen, dan is winnen van DUNO niet genoeg. De winst is wel noodzakelijk, maar het is ook van belang wat FC Rijnvogels en SC Feyenoord gaan doen.

Rijnvogels uit Katwijk is momenteel koploper in het klassement met slechts twee punten voorsprong. Als zij komende wedstrijd gelijk spelen en v.v. Capelle wint, dan staan beide clubs gedeeld eerste, maar zal Rijnvogels de eindoverwinning binnenhalen op basis van de gemaakte doelpunten. Het is daarom cruciaal voor de Capelse club dat de Katwijkers de wedstrijd verliezen.

Ook SC Feyenoord mag niet winnen. Momenteel staan zij gelijk met v.v. Capelle in het klassement. Voor een Capelse seizoensoverwinning moeten de Feyenoorders eveneens verliezen, of uiterlijk gelijk spelen.

Zenuwslopend slot

De kansen voor het Capelse team zijn klein, maar niet verdwenen. Het zal een uitermate zenuwslopend slot worden, maar zoals v.v. Capelle zelf altijd zegt: “Alles is mogelijk”.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen