maandag, april 15, 2024

Jeugd Vakantiepaspoort voor alle basisschoolleerlingen

- Advertisement -

Alle leerlingen van de basisscholen in Capelle krijgen deze week een Jeugd Vakantiepaspoort in de klas. Ook is het Jeugd Vakantiepaspoort vanaf nu te koop bij de balie in het gemeentehuis.

Dit jaar staan er weer meer bestemmingen in het Jeugd Vakantiepaspoort: wel 165! Er is met het paspoort van alles te doen deze zomer: bezoek de speeltuin, de kinderboerderij of het museum, beklim de Laurenskerk, eet een ijsje en neem een duik in een van de Rotterdamse zwembaden.

Het kan allemaal met het Jeugd Vakantiepaspoort, van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus 2022. Gratis of met korting. Alle uitjes staan op jeugdvakantiepaspoort.nl.

Wethouder Harriët Westerdijk: “Met het Jeugd Vakantiepaspoort hoeft geen kind zich deze zomer te vervelen. Ook voor kinderen die niet op vakantie gaan, zijn er veel leuke uitjes. Ik wens alle Capelse kinderen een fijne vakantie!”

Kopen

Zitten kinderen niet in Capelle op de basisschool of komen ze logeren in de vakantie? Dan is het paspoort voor € 4,50 te koop bij de balie in het gemeentehuis. Een afspraak maken is niet nodig.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen