donderdag, juni 13, 2024

Hulpverleners uitgerukt voor driewieler langs waterkant

- Advertisement -

De brandweer is vanmorgen met duikers uitgerukt naar het Slotplein in Capelle aan den IJssel. Een omstander had een driewieler gevonden langs het water van het Slotplein en alarmeerde de hulpdiensten. Duikers gingen vervolgens op zoek naar een mogelijke drenkeling in het water.

Na flink wat zoekslagen te hebben gemaakt bleek er gelukkig geen kind in het water te liggen. Hoe de fiets langs de sloot is gekomen is bij ons nog niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de fiets.

Regelmatig rukken hulpverleners uit voor achtergelaten kinderfietsen langs het water. De hulpdiensten verzochten eerder op social media dat ouders het speelgoed controleren of er iets mist. Ook kun je de fietsen markeren met een sticker met telefoonnummer bijvoorbeeld, er kan dan gebeld worden om te kijken of de fiets of step wordt gemist.

Foto’s: Boas Bosschaart

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen