dinsdag, augustus 9, 2022

Zwaargewonde motorrijder Capelseplein door snelle reanimatie weer thuis

- Advertisement -

Het slachtoffer van het motorongeluk op het Capelseplein in Capelle aan den IJssel is weer thuis. Het slachtoffer een 56-jarige man uit Halsteren mag van geluk spreken want zaterdagmiddag werd hij kortstondig gereanimeerd nadat hij ten val was gekomen met zijn motor.

De man kwam in de middag ten val met zijn motor na een aanrijding met een auto. Hij raakte buiten bewustzijn en werd door toegesnelde hulpverleners gereanimeerd. Met spoed is hij naar het ziekenhuis gebracht. De man heeft inmiddels het ziekenhuis nog geen dag later alweer mogen verlaten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen