donderdag, juni 13, 2024

Verkeersruzie eindigt met opzettelijke aanrijding

- Advertisement -

Maandagavond is een verkeersruzie geëindigd met een opzettelijk aanrijding. Een van de betrokkenen raakte gewond en er zijn meerdere personen aangehouden.

In Capelle aan den IJssel op de Algeraweg kregen drie inzittenden van een auto ruzie met een andere bestuurder. De reden voor het geschil is op dit moment nog onbekend. Hierbij werd de zijspiegel van de laatste automobilist vernield.

Een andere weggebruiker die getuige was van de ruzie, hield het overige verkeer op. Vermoedelijk deed hij dit uit veilig voor het overige verkeer, zo vermoedt de politie.

De drie ruziemakers van de eerste auto zouden niet gediend zijn van de hulp en richtten hun aandacht op die automobilist. Daarbij zouden ze toen een nog onbekende vloeistof op de auto hebben gegooid.

Opzettelijke aanrijding

De automobilist probeerde te ontkomen, maar het drietal zette de achtervolging in. Deze zou deels tegen het verkeer zijn gegaan en kwam tot een einde in Krimpen aan den IJssel. Op de rotonde van de Nieuwe Tiendweg met de Sleedoornlaan reed de belaagde bestuurder zijn auto in op het voertuig van het drietal.

De politie kwam ter plaatse en heeft de vier betrokkenen aangehouden. Eén van hen is voor medische controle per ambulance naar het ziekenhuis gevoerd als gevolg van de aanrijding.

Getuigenoproep

De Politie heeft het ongeval en wat eraan vooraf is gegaan in onderzoek. Mensen die meer weten kunnen dit doorgeven via 0900-8844. Ook komt de Politie graag in contact met de automobilist waar het drietal in eerste instantie ruzie mee had en wiens zijspiegel is gesloopt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen