donderdag, juni 13, 2024

Ruzie op Comenius College loopt uit de hand: patatboer slaat man met frituurvergiet

- Advertisement -

Een ruzie tussen een leerling van het Comenius College en een patatboer is uit de hand gelopen. De leerling belde na de ruzie zijn vader die toen is geslagen door de patatboer met een frituurvergiet. De vader liep daardoor een hoofdwond op. 

Vanwege de toetsweek was er een patatkraam op het schoolplein. De ruzie was ontstaan nadat de eigenaar van de kraam een woordenwisseling had met een leerling van de school. Die leerling heeft toen zijn vader gebeld die verhaal kwam halen. Dat liep zo uit de hand dat de eigenaar van de kraam de vader sloeg met een frituurvergiet. De man heeft daardoor een flinke hoofdwond opgelopen. 

Nadat de man werd geslagen hebben twee leerlingen, waaronder het kind van de man, de patatboer weer geslagen. Hierbij raakte de eigenaar gewond, hoe het met hem gaat is niet duidelijk. Er zijn drie personen aangehouden, waaronder ook de eigenaar van de patatkraam.

Reactie Comenius

De school heeft laten weten het incident te betreuren. “Zoals u zult begrijpen hebben wij de frietkraam voor morgen geannuleerd. Voor de leerlingen die morgen de traktatie in ontvangst zouden nemen wordt er zo snel mogelijk iets anders geregeld”, laat de rector van de school in een reactie naar de ouders weten. 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen