dinsdag, april 16, 2024

Lokaal Comenius College ontruimd na spuiten met ‘pepperspray’

- Advertisement -

Een leerling van het Comenius College heeft donderdagochtend met een spuitbus met een vloeistof in een lokaal gespoten. Hierdoor raakte één van de leerlingen onwel.

Rond elf uur werd de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst was niet geheel duidelijk wat er precies was gebeurd, zo laat een woordvoerster van de brandweer weten. Er was sprake van stankoverlast in een lokaal en een leerling die onwel was geworden.

Het lokaal werd ontruimd en er werd verder onderzoek gedaan. Volgens de brandweer bleek dat een leerling in het lokaal had gespoten ‘met pepperspray of iets soortgelijks’. De leerling is door school naar huis gestuurd.

De leerling die onwel was geworden, is nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel, maar hoefde na behandeling ter plekke verder niet mee naar het ziekenhuis. De leerlingen mochten weer het lokaal in, nadat de brandweer deze had geventileerd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen