dinsdag, april 16, 2024

Bandenprikker slaat opnieuw toe in Capelle, banden lekgeprikt op Valeriusrondeel en Van Maerlantpark

- Advertisement -

Opnieuw heeft de bandenprikker afgelopen nacht toegeslagen in Capelle aan den IJssel. Dit keer werden er banden van voertuigen lekgeprikt op onder andere het Valeriusrondeel en het Van Maerlantpark in Middelwatering. Het is de vijfde nacht op rij dat de bandenprikker heeft toegeslagen.

De bandenprikker heeft zich blijkbaar verplaatst naar de andere kant van de Algeraweg. De politie is inmiddels een grootschalig onderzoek gestart naar de verdachte. Er wordt door de wijkagenten gevraagd om zoveel mogelijk camerabeelden ter beschikking te stellen aan de politie.

Het is de politie er alles aan gelegen om de dader zo snel mogelijk op te pakken. Hiervoor is onder andere met meerdere agenten en rechercheurs een grootschalig buurtonderzoek opgestart.

Automobilisten met grotere auto’s zijn soms wel duizend euro kwijt aan het vervangen van de banden. Dat komt bijvoorbeeld als er sprake is van een vierwielaangedreven auto, dan moeten alle vier de banden vervangen worden. Bij gewone auto’s moeten de twee banden op dezelfde as worden vervangen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen