dinsdag, april 16, 2024

Jonge Capelse muziekmakers gezocht voor project over eenzaamheid

- Advertisement -

In samenwerking met de gemeente organiseert CAPSLOC een muzikaal project over eenzaamheid. Daarbij worden muzikale jongeren gevraagd hun ideeën op te sturen. De beste nummers worden professioneel opgenomen en uitgebracht.

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. Het gevoel kan intens zijn en lang aanhouden. Praten hierover kan moeilijk zien, maar ook het herkennen bij iemand anders is niet altijd even makkelijk.

CAPSLOC werkt samen met de gemeente aan een project over eenzaamheid. Jongeren in de gemeente kunnen hieraan een bijdrage leveren. Woon jij in Capelle aan den IJssel, ben je tussen de 12 en 23 jaar oud, én heb jij een nummer geschreven over eenzaamheid? Meld je dan aan.

De nummers die worden geselecteerd, zullen uiteindelijk professioneel worden opgenomen, geproduceerd en uitgebracht.

Meedoen

Om mee te doen zijn er een aantal voorwaarden. Zo dien je in Capelle aan den IJssel te wonen en ben je tussen de 12 en 23 jaar oud. Het nummer mag van elk genre zijn en ook de taal maakt niet uit. Wel moet het nummer over eenzaamheid gaan.

Om mee te doen, stuur je een demo op. Een demo hoeft uiteraard nog niet perfect te zijn. Stuur het geluidsfragment (of een link naar YouTube of Soundcloud) uiterlijk donderdag 15 januari naar info@capsloc.nl.


Kijk ook verder op de website van CAPSLOC

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen