dinsdag, april 16, 2024

Twee mannen aangehouden na vondst van drugs en vuurwapen in loods Burgemeester Schalijlaan

- Advertisement -

De politie heeft dinsdagochtend twee Rotterdammers (37 & 38 jaar) oud aangehouden in een loods aan de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. In een loods werden verdovende middelen en een vuurwapen aangetroffen.

De politie, handhaving en andere partners waren bezig met een ondermijningsactie op het bedrijventerrein. Tijdens het doorzoeken van de loods werden een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De twee mannen werden in de loods aangetroffen. Hun betrokkenheid wordt door de politie onderzocht.

Burgemeester Peter Oskam: “Wat een geweldige samenwerking tussen de politie, de collega’s van Toezicht en Handhaving en het Capelse Ondermijningsteam. Alleen door een langere tijd intensief met elkaar te rechercheren lukt het om grote criminele activiteiten een halt toe te roepen. Trots op de collega’s.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen