dinsdag, april 16, 2024

Korte tijd brand in woning Floridaweg

- Advertisement -

Er heeft dinsdagmiddag een brand gewoed in een woning aan de Floridaweg. De bewoners waren thuis toen de brand ontstond. Een ambulance kwam ter plaatse om de bewoners te controleren op rook die zij hadden ingeademd.

De brand werd rond kwart voor vier ontdekt. Het ontstond in een slaapkamer op de eerste verdieping. Daarna is het vuur overgeslagen naar de zolder. Om de brand te kunnen blussen moest de brandweer een deel van het plafond slopen.

De ambulance kwam ter plaatse omdat de bewoners rook hadden ingeademd. De daadwerkelijke oorzaak van de brand kon niet worden vastgesteld. Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan bij de afhandeling van de schade.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen