zaterdag, mei 25, 2024

Capellenaar (34) aangehouden voor bedreigen Rotterdamse coffeeshophouder

- Advertisement -

De politie heeft woensdagochtend een 34-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden. Dit heeft de politie zelf bekendgemaakt. De man wordt ervan verdacht een bedreiging te hebben geuit richting de eigenaar van een Rotterdamse coffeeshop.

De politie laat weten dat de bedreiging op 7 mei werd geuit. Verdere details hierover of tegen wie dit precies is gedaan, heeft de politie niet bekend gemaakt. Het incident was aanleiding voor de politie om een onderzoek te starten. Hierdoor kwam de 34-jarige Capellenaar in beeld als verdachte.

De man werd in zijn woning in Capelle aangehouden. In de woning werd een automatisch vuurwapen en munitie aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen en er wordt onderzocht of het wapen bij eerdere misdrijven is gebruikt.

Het onderzoek naar de bedreiging en de verdachte gaat verder.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen