zondag, mei 19, 2024

Brand verwoest schuur aan Neckerdal

- Advertisement -

Een korte maar felle brand heeft forse schade aangericht bij een woning aan het Neckerdal in de wijk Oostgaarde. 

Door nog onbekende reden ontstond aan het begin van de middag brand. Al snel stond de schuur in lichterlaaie. De hulpdiensten schaalden snel op naar het sein Grote Brand.

Nadat voldoende bluswater beschikbaar was, kon de brandweer de schuur blussen. De schade is echter groot. De schuur en onder andere een motor in de schuur zijn volledig in de as gelegd. De woning zelf heeft ook schade opgelopen door de hitte en rook, maar de brand zelf is gelukkig niet overgeslagen.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om enkele personen na te kijken die rook hadden ingeademd. Niemand hoefde voor verdere behandeling naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan bij de verdere afhandeling van de schade.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen