zondag, april 21, 2024

Gemeente verlengt opvang asielzoekers Barbizonlaan tot 1 januari 2024

- Advertisement -

De gemeente Capelle aan den IJssel een het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) hebben samen besloten om de opvanglocatie voor asielzoekers aan de Barbizonlaan 50 langer open te houden. De eerste termijn tot en met 1 juli 2023 zit er bijna op, en nu wordt dit verlengd tot 1 januari 2024.

Het Capelse College vond het belangrijk dat er geen overlastmeldingen zouden komen. Aangezien er geen klachten vanuit de omgeving zijn gekomen is de gemeente akkoord gegaan met het verzoek van het COA.

De gemeente informeert bewoners van zowel Capelle als Rotterdam nog over hun besluit. Wat er na de nieuwe termijn tot 1 januari gaat gebeuren is nog niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen