maandag, april 15, 2024

Vrouw op leeftijd botst onder invloed tegen paal

- Advertisement -

Op warme dagen is het belangrijk om voldoende te hydrateren. Alleen kan je dit beter niet met alcohol doen, zeker wanneer je nog achter het stuur moet zitten. Een vrouw op leeftijd had dit vermoedelijk niet zo goed uitgedacht, want onder invloed botste zij vanmorgen op de Burgemeester Schalijlaan tegen een paaltje en kwam op een biggenrug tot stilstand.

Omdat de klap best wel hard is geweest, werd uit voorzorg een ambulance ter plaatse gevraagd. Die hebben de vrouw medisch gecontroleerd en constateerden dat ze niet gewond was geraakt.

De politie heeft de vrouw laten blazen. Vanwege een positief resultaat werd de vrouw aangehouden en onderworpen aan een nauwkeurige ademanalyse op het politiebureau. Met de fles jenever nog in de auto, werd de auto afgevoerd door een bergingsbedrijf.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen