zondag, april 21, 2024

Winnaars bekend van inleveractie Capelse kindermarkt

- Advertisement -

Op woensdag mochten vier kinderen een prijs ophalen bij het gemeentehuis. Het viertal won door op Koningsdag hun onverkochte ‘handel’ in te leveren.

Op de Capelse kindermarkt op Koningsdag werden kinderen opgeroepen om onverkochte spullen in te leveren. De spullen zijn daarna afgevoerd of kregen een tweede leven bij kringloopwarenhuis Het Goed. Ieder kind dat iets kwam inleveren, ontving een kanskaart.

“Het doet goed om te zien dat alle kinderen zo enthousiast meededen en hun onverkochte spulletjes kwamen brengen”, vertelt wethouder Sjoerd Geissler (duurzaamheid). “Dit is een mooie manier om kinderen op een speelse wijze kennis te laten maken met recycling en het hergebruik van spullen.” Met de actie wil de gemeente kinderen stimuleren om de vrijmarkt netjes achter te laten en ook bewust te maken dat spullen opnieuw gebruikt kunnen worden.

Winnaars

Drie kanskaarten vielen in de prijzen en de winnaars mochten deze woensdag komen ophalen bij de wethouder op het gemeentehuis. De eerste prijs (een cadeaubon van 100 euro) was voor Rosalie, de tweede prijs voor Noëlle (een cadeaubon van 50 euro) en de derde prijs voor tweeling Jaxson en Logan (een spellenpakket).

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen