dinsdag, april 16, 2024

Avondvierdaagse Capelle-west feestelijk ten einde op zonovergoten avond

- Advertisement -

De avondwandelvierdaagse van buurtgroep Capelle-west is op een zonovergoten vrijdagavond feestelijk ten einde gekomen.

Vier avonden lang liepen jong en oud mee. De deelnemers konden iedere avond drie, vijf of tien kilometer lopen. In totaal deden bijna 350 mensen mee aan de avondvierdaagse van buurtgroep Capelle-west.

Op vrijdag 9 juni werden de laatste kilometers gelopen. Vlak voor het einde werden de wandelaars beleid door slagwerkgroep Sambalanco. Op een zonovergoten avond voltooiden ze zo feestelijk de vierdaagse en mochten ze hun welverdiende medaille ophalen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen