dinsdag, april 16, 2024

Plannen voor woon-zorgcomplex Warenarburg terug naar de tekentafel

- Advertisement -

De plannen voor een woon-zorgcomplex aan de Warenarburg in Capelle-Schollevaar gaan terug naar de tekentafel. Uit onderzoek en reacties van bewoners is gebleken dat het beoogde complex veel te groot is voor de ruimte die beschikbaar is op de kavel van het kantoorpand.

Direct omwonenden maakten zich het meest zorgen om de parkeergelegenheid. In het weekend en de avonduren staat de parkeergelegenheid al onder druk. Bewoners waren bang dat met de komst van een woon-zorgcomplex er te weinig parkeerplekken overblijven. Daarnaast maakten ze zich zorgen over de hoogte van het pand.

Op de Warenarburg staat een verouderd kantoorpand. Ontwikkelaar DURA Vermeer kocht het pand recentelijk aan. Het pand wordt nu tijdelijk gebruikt als bedrijfsverzamelgebouw.

Na een informatieavond voor omwonenden is besloten om het huidige plan niet door te laten gaan. De gemeente en de ontwikkelaar gaan opnieuw in gesprek met elkaar om te kijken wat er wel mogelijk is op de locatie van het kantoorpand.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen