dinsdag, april 16, 2024

‘s-Gravenlander Piet Koolmees ontvangt Capels Compliment

- Advertisement -

Piet Koolmees heeft woensdagavond 28 juni uit handen van wethouder Harriët Westerdijk een Capels Compliment ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn vrijwillige inzet voor de wijk ’s Gravenland. Hij is met name actief in de buurtpreventie en voor het WOP. Daarnaast is hij vanaf het eerste uur betrokken bij de buurtbus. 

Piet Koolmees zet zich al jarenlang in voor anderen. Zoals inzet op scholen -in het bestuur en bij onderhoudsklussen-, in de kerk en bij de SGP. En op zijn 80ste gaat hij nog steeds door met vrijwilligerswerk.

Na de ontvangst van zijn lintje heeft hij nog meegedaan aan de buurtpreventie in ’s-Gravenland, bij het Wijk Overleg Platform (WOP) en bij wijkcentrum de Harp.

En vanaf de prille start is hij betrokken bij de buurtbus. Hij regelt er allerlei zaken en rijdt ook nog een aantal diensten.

“Capelle kan niet zonder vrijwilligers en daarom is het belangrijk om deze mensen in het zonnetje te zetten en hen hiervoor te bedanken. Dit Capels compliment is dus meer dan verdiend!” De wethouder mocht Piet Koolmees een mooi bronzen beeldje, een boeket bloemen en een oorkonde overhandigen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen