dinsdag, april 16, 2024

Zwerfafval opruimen in het Schollebos voor een ijsje of kop koffie

- Advertisement -

Bij Pannenkoekenhuis Petit Restaurant in het Schollebos kunnen bezoekers zwerfafval inruilen voor een kopje koffie of thee, en kinderen een ijsje. Zo wil de ondernemer in samenwerking met gemeente en inwoners de strijd aangaan tegen zwerfafval.

Eigenaresse Natasja van het Pannenkoekenhuis is initiatiefneemster van de actie. Ze hoopt zo samen met bezoekers van het Schollebos samen de omgeving schoon te houden en meer bewustwording te creëren. De gemeente ondersteunt het initiatief van Natasja. Zij leveren de grijpers en emmers, en zorgen dat het vuil opgehaald wordt.

Bezoekers van het Schollebos kunnen een emmer en grijper ophalen bij het Pannenkoekenhuis aan de Bermweg 133. Na het opruimrondje kunnen mensen hun volle emmer inleveren in ruil voor een gratis kopje koffie of thee. Voor kinderen zijn kleine emmers en grijpers beschikbaar, zij kunnen na afloop een ijsje ophalen als beloning.


Zelf een opruimrondje doen?

Wil je zelf ook je eigen buurt schoon houden door het lopen van een afvalrondje? Bij de gemeente Capelle aan den IJssel is het mogelijk om gratis een afvalgrijper en -ring aan te vragen

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen