zondag, april 21, 2024

Man met hakbijl staande gehouden na ruzie op parkeerplaats bij C.V.V. Zwervers

- Advertisement -

De politie heeft zondagmiddag een man staande gehouden nadat hij met een hakbijl ruzie was gaan zoeken op de parkeerplaats van Capelse voetbalvereniging Zwervers aan de Couwenhoekseweg. 

Een broer van de verdachte kreeg op de parkeerplaats ruzie met een groepje personen. Hoewel de betrokken partijen al waren vertrokken, kwam de verdachte nog om verhaal te verhalen. Hij stapte met een hakbijl op een groepje personen af, die niks met de eerdere ruzie te maken zouden hebben gehad. Hierop stapte de man in zijn auto en vertrok.

De politie werd in kennis gesteld. Na enig speurwerk wisten agenten de man staande te houden in Ridderkerk. De hakbijl is in beslag genomen. Omdat er geen aangifte is gedaan, kon de man zijn weg weer vervolgen met een boete voor verboden wapenbezit op zak.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen