maandag, april 15, 2024

Verdachte tieners van steekpartij Grote Beer langer vast

- Advertisement -

De drie Rotterdamse tieners die zijn aangehouden als verdachten van de steekpartij, waarbij een zwaargewonde Capellenaar op de Grote Beer in Rotterdam werd aangetroffen, blijven langer vast zitten. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekendgemaakt.

In de nacht van zaterdag op zondag 13 augustus werd rond half vier het slachtoffer, een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel, met meerdere steekwonden aangetroffen op de Grote Beer in Rotterdam. Het onderzoek leidde naar drie Rotterdamse jongens van 13, 14 en 18 jaar oud.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft bekend gemaakt dat de drie jongens donderdag 31 augustus zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die oordeelde dat het voorarrest met tenminste twee weken mag worden verlengd. De recherche doet ondertussen verder onderzoek naar wie exacte welke rol had tijdens het steekincident.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen