maandag, april 15, 2024

Muzikale vrijdagavond voor jongeren bij Smaack XL groot succes

- Advertisement -

Vrijdagavond werd Smaack XL afgetrapt met een avond voor muziek, speciaal gericht op jongeren. De reacties zijn enthousiast. Het smaa(c)kt voor veel jongeren naar meer.

Wethouder Harriët Westerdijk opende vrijdag aan het begin van de avond het festival. Hierna volgde een line up vol met hiphop, techno en house, samengesteld door de Capelse JongerenRaad in samenwerking met CAPSLOC. Het festival zelf wordt georganiseerd vanuit het Isala Theater.

Gedurende de avond waren er tal van artiesten: Britt, Aah en Jayy, Changi, en Vlins. Kifulifestyle en Wowi waren publiekstrekkers. De avond werd afgesloten door Taizo en Mitchell van de Huiskantine.

Gezellige sfeer

Jelmer Houweling van het Isala Theater spreekt van een hele gezellige sfeer tijdens de vrijdagavond. Hij schat in dat er zo’n drieduizend bezoekers zijn geweest.

Ook vanuit de jongeren die de avond bezochten, zijn er positieve reacties. Zo zeggen ze blij te zijn dat er ‘eindelijk echt iets voor de jongeren’ is georganiseerd. Op de vraag of de jongerenavond volgend jaar terug moet komen, wordt volmondig met ‘ja’ geantwoord. Het smaa(c)kt duidelijk naar meer.

Artikel gaat verder onder afbeelding
Taizo & Mitchell van de Huiskantine sloten de avond af
Tweedaags

Smaack XL is dit jaar voor het eerst een tweedaags festival. Zaterdagmiddag gaat het programma daarom om twee uur weer verder. Dan is er onder andere het kidsplein, zijn er twee podia vol muzikaal talent, én zijn er tal van smaken te ontdekken bij de verschillende foodtrucks. Bekijk het artikel hieronder voor het uitgebreidere programma.

Smaack XL komt terug als tweedaags festival

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen