zondag, april 21, 2024

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Stapper-Weerheim

- Advertisement -

Mevrouw Stapper-Weerheim is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze ontvangt de Koninklijke onderscheiding vanwege haar jarenlange inzet bij ’t Boekenhoekje.

Op 1 oktober 1993 startte mevrouw Stapper-Weerheim met ’t Boekenhoekje: een winkel met vooral theologische boeken, maar ook kinderboeken en christelijke romans. Ook worden cd’s en wenskaarten verkocht. Alle opbrengsten worden geschonken aan Mbumazending, Stichting Adullam en diverse kerken in de regio. De Mbumazending ondersteunt het geestelijke en medische zendingswerk in Zimbabwe. De Stichting Adullam biedt professionele identiteitsgebonden zorg aan gehandicapten.

Mevrouw Stapper-Weerheim en alle andere vrijwilligers in ’t Boekenhoekje werken er  volledig vrijwillig. Daarnaast is Stapper-Weerheim ook enige tijd actief geweest als gastvrouw bij het IJsselland ziekenhuis, maar stopte hier uiteindelijk mee om meer tijd aan ’t Boekenhoekje te besteden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen