dinsdag, april 16, 2024

Update | Tiener (15) zwaargewond na steekpartij bij station Capelsebrug

- Advertisement -

Vrijdag 13 oktober is een 15-jarige jongen zwaargewond geraakt bij een steekpartij bij station Capelsebrug. Er is een minderjarige verdachte aangehouden.

Even voor half drie ’s middags ontvingen de hulpdiensten melding dat een jongen met een forse steekwond in diens rug aan was komen lopen bij het busplatform voor het station. In de omgeving landde een traumahelikopter om bijstand te verlenen. Het slachtoffer, een 15-jarige jongen uit Rotterdam, is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Wel was hij aanspreekbaar, zo laat de politie weten.

De politie is in de omgeving op zoek gegaan naar de verdachte. Op de Paganinistraat in Capelle aan den IJssel werd een 17-jarige Capellenaar gearresteerd. De aangehouden verdachte draagt een enkelband. Het is vooralsnog niet bekend om welke reden precies hij deze draagt.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Getuigen wisten wel te vertellen dat het daadwerkelijke steekincident in het metrostation is gebeurd.

De politie roept mensen die getuige waren of beeldmateriaal hebben om contact op te nemen. “Alle informatie is welkom”, aldus de politie. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem kan je tips melden via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

De politie maakte een plaats delict en heeft bewijsmateriaal veiliggesteld
Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen