dinsdag, april 16, 2024

Ga mee op herfstexcursie in het Schollebos

- Advertisement -

Op zondag 29 oktober organiseert Stichting Natuurvrienden Capelle aan den IJssel (SNC) de jaarlijkse Herfstexcursie in het Schollebos. Deelname is gratis.

De excursie staat in het teken van de herfst. Het Schollebos zal prachtige herfstkleuren hebben en de paddenstoelen springen uit de grond. Samen met een gids ga je het Schollebos in en worden allerlei dingen getoond en uitgelegd.

Informatie

Deelname aan de excursie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Er wordt om 13.00 uur verzameld op de parkeerplaats tegenover het Pannenkoekenhuis (Bermweg 133), waar de excursie rond 14.45 uur ook weer zal eindigen. Aanmelden is niet nodig.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen