maandag, april 15, 2024

Inschrijving geopend voor Santa Run op 16 december

- Advertisement -

De inschrijving voor de Santa Run op zaterdag 16 december in Capelle-West is geopend. Het evenement is onderdeel van de festiviteiten van het Winterplein.

Op 16 december zal op het parkeerterrein naast het wijkcentrum (Willem Barentszstraat 3) een Winterplein worden ingericht. Bezoekers kunnen genieten van activiteiten, optredens, een hapje en een drankje. Kinderen kunnen op de foto met de Kerstman, en er kunnen kerststukjes en armbandjes worden geknutseld. Entree aan het Winterplein is gratis en is tot 17.00 uur geopend.

Santa Run

Naast de festiviteiten op het Winterplein wordt die dag om 15.00 uur ook de jaarlijkse Santa Run gelopen. Deelnemers hieraan lopen een parcours verkleed als Kerstmannen en -vrouwen. Er kunnen afstanden tussen de 1 en 5 kilometer gelopen worden en is daarom geschikt voor jong en oud.

Inschrijven

De voorinschrijving voor de Santa Run gebeurt online (tot en met 15 december) via inschrijven.nl. Deelname kost €5,-, dit is inclusief het kerstmannenpak om na afloop mee naar huis te nemen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen